csa

Přihlašovací formulář



Mezidivizní turnaj druhé ligy kadetů

 

Na konci letošní sezóny se hrají dva mezidivizní turnaje. První turnaj o 1. - 6. místo, druhý o 7. - 15. místo. Do turnaje o 1. -  6.  místo postupují z obou divizí východ a západ první tři týmy průběžného pořadí. Ostatní týmy hrají druhý mezidivizní turnaj. Klackaři v celé sezóně podávali výborné výkony. Obsadili čtvrté, první a druhé místo. Bohužel neodehráli první turnaj (málo přihlášených hráčů na turnaj), tím je bodová ztráta v tabulce i přes dobré výsledky odsunula, až na páté místo.  Družstvo se skládá z pěti kadetů a doplňují je hráči, kteří hrají Extraligu žáků. Díky tomu byli nuceni Klackaři hrát mezidivizní turnaj o 7. - 15. místo.

k2018

           Ležící zleva:    Vojtěch Bolehovský, Stanislav Fajgl

Klečící zleva:   Zdeněk Sýkora, Ondřej Šeda, Ondřej Ochoc, Matěj Kroupa

Stojící zleva:  Tomáš Sejkora, Jan Hrabina, Filip Hartman, Vojtěch Nepovím

Trenéři zleva:  Libor Fiala, Stanislav Fajgl 

             V turnaji neměli soupeře a hladce vyhráli všechny čtyři zápasy na turnaji. Nejdříve předehrávali v pátek zápas s Hradcem Králové na domácím hřišti. Kostelec 13:0 HK. V sobotu v Praze na Spectru dva zápasy proti domácímu týmu Spectrum B a Pegas Sedlčany. Dvě hladké výhry 12 : 2 a 15 : 0. V neděli finále opět v Praze s Hladovými hrochy ze Sezimova Ústí a výhra 16 : 2.

             Klackaři obsadili na turnaji 1. místo. Turnaj ukázal, že Klackaři mohli klidně hrát v druhém turnaji o 1. až 6. místo. Příští rok nám z kadetů odejdou dva hráči (důvod změna věku v kategorii), která bude posunuta z 16 do 15 let. Díky této změně nás opět budou muset doplňovat hráči z kategorie žáků, aby kadeti mohli nadále pokračovat. Pevně věřím, že se příští rok Klackaři probojují do mezidivizního turnaje o 1. až 6. místo. Na tomto turnaji by si mohli naši hráči vybojovat i účast na finálovém turnaji MČR.

Konečné pořadí turnaje:

1. SK Klackaři Kostelec nad Orlicí

2. Hladoví hroši Sezimovo Ústí

3. Spectrum Praha B

4. SK Joudrs Praha C

5. Falcons Hradec Králové

6. Islanders Ostrov

7. SK Pegas Sedlčany

8. Žraloci Ledenice

 

 

 

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum