csa

Přihlašovací formulář



Kostelec CUP U13

Družstvo žáků skončilo na pátém místě v turnaji o postup na MČR.To bylo velkým zklamáním pro celé družstvo. Tímto pro Klackaře měla sezóna skončit, ale náš oddíl se rozhodl pro nepostoupivší týmy uspořádat turnaj v Kostelci nad Orlicí. V sobotu 1. října na hřiště Pod Strání přijela dvě družstva Joudrs Praha a tým Falkons Hradec Králové. Systém turnaje byl jednoduchý, každé družstvo odehrálo tři utkání s ostatními soupeři.

U13 Kostelec CUP 1

V prvním zápase dne jsme vyzvali tým Falkons Hradec Králové. Klackaři věděli, že jsou jasnými favority zápasu, což je svazovalo. Po první směně bylo skóre nerozhodné 2 : 2. Ve druhé směně zlepšili hru v poli a nedovolili soupeři skórovat. Naopak náš útok zaznamenal plný počet možných bodů ve směně a to šest. Tímto jsme zlomili odpor soupeře a vyhráli 10 : 4.

Do druhého zápasu Klackaři nastupovali jako hosté proti Joudrs „B“. Hned v prvním útoku na pálce opět skórovali šestkrát, což prakticky rozhodlo o průběhu utkání. Zápas skončil jasným vítězstvím domácích 14 : 1.

 

V posledním zápase se rozhodovalo o prvním místě na turnaji, nastoupilo družstvo Joudrs Praha „A“. Dobře naladění Klackaři neponechali nic náhodě a nádhernou spoluprací nadhazovače a katchera nedali soupeři šanci.

Klackaři : Joudrs Praha „A“ 12 : 3.

 

Jasné vítězství v turnaji bylo alespoň malou náplastí na neúspěch v postupu na MČR. Děkuji rodičům za pomoc při úpravě hřiště, pískání, obsluhu v kiosku a výboru za uspořádání turnaje.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. SK Klackaři Kostelec nad Orlicí

2. SK Joudrs Praha A

3. Falcons softball Hradec Králové

4. SK Joudrs Praha B

 

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum