csa

Přihlašovací formulář



Přípravný turnaj žáků v Havlíčkově Brodě

V neděli 10. 4. 2016 jsme dostali pozvání, zúčastnit se předsezónního turnaje žáku do 13 let konaného v Havlíčkově Brodě. Nově sestavené družstvo se skládalo z poloviny hráčů, kteří loňskou sezonu hráli v kategorii Teebalu a druhá polovina, která již hru s nadhozem loňský rok hrála. Do HB se sjelo všech pět extraligových družstev žáků a Klackaři, kteří budou letos hrát 2. ligu žáků.

Týmy byly rozlosovány do dvou skupin. V prvním zápase proti nám nastoupili hráči z oddílu SK Joudrs Praha. Zápas jsme začali na pálce. Hned v první směně se nám podařily pěkné odpaly a družstvo Klackařů skórovalo dvakrát. V poli se nám nedařil nadhoz a po dvou trefených pálkařích soupeře jsme prohrávali o jeden bod. V průběhu zápasu Klackaři vystřídali nadhoz a ani jedno družstvo neskórovalo. V poslední směně se nám podařilo krásnými odpaly obrátit skóre v náš prospěch a překvapivé vítězství bylo tu. SK Joudrs : SK Klackaři 3 : 6.

V druhém zápase ve skupině nás vyzvali hráči z Kunovic. Klackaři v euforii z předešlé výhry se nechali soupeřem dokonale zaskočit a vlastními chybami hned od začátku zápasu prohrávali rozdílem třídy. V tomto utkání si každý hráč vybral minimálně jednu chybu v poli a na pálce se nedařily hlavně odpaly z tosu. Kunovice: SK Klackaři 11 : 5.

V posledním zápase jsme nastoupili proti Družstvu Spectrum Praha. Klackaři nechtěli z turnaje odjíždět se zápornou bilancí zápasů a proto hned od začátku zápasu se do soupeře pustili naplno. Dobrá obrana v poli a zlepšení odpalů z tosu přinesly zasloužené vítězství 10 : 3 pro Klackaře.

V tomto turnaji šlo hlavně o sehrání družstva a vyzkoušení si různých sestav v poli. Noví nadhazovači a chytači si odbyli svoje premiéry. Ve hře se ukázalo, na čem nejvíce musíme zapracovat. Hráči si zaslouží pochvalu.

 

Proti extraligovým družstvům byli zdatným soupeřem. Rodičům děkuji za dopravu na turnaj a těším se na další spolupráci.

U13 HB 1

Klečící zleva: Daniel Oppa, Jonáš Voráček, Matěj Kroupa, Stanislav Fajgl, Vojtěch Bolehovský

Stojící zleva:  Jan Hrabina, Jakub Fišer, Ondřej Šeda, Filip Hartman, Tomáš Sejkora

 Trenéři zleva: David Špaček, Stanislav Fajgl

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum