csa

Přihlašovací formulář



Dětské Šibřinky 2013 - ohlédnutí

    SK Klackaři Kostelec nad Orlicí pořádal v neděli 17. března v kostelecké sokolovně tradiční dětské šibřinky. Pro děti bylo připraveno odpoledne plné her, hudby a soutěží. DJ Martin Dohnálek po 14. hodině pozval všechny zúčastněné děti na první tanec a celý rej masek začal. Po několika písničkách byla oficiálně akce zahájena tím, že nejmenší děti – hráči SK Klackaři, se prošly po sále s poháry, které získaly v minulém roce a pochlubily se tak se svými úspěchy.

   Pak začaly sportovní aktivity – skákání na trampolínce, překážková dráha, házení na cíl atd. Po skončení proběhlo první ze tří kol losování tomboly.

   Jednou ze zpestřujících doprovodných „akcí“ bylo společné focení ve večerníčkovských novinových čepičkách, které si děti za pomoci rodičů sami složily. Poté proběhla velká papírová koulovačka, která měla velký úspěch.

   Na závěr šibřinek byly všechny masky oceněny, děti dostaly čokoládovou odměnu a radosti bylo hodně.

   Více než 80 dětí v maskách si užilo krásné odpoledne, za které patří velký dík všem, kteří pomohli s jeho přípravou a realizací. A samozřejmě také sponzorům této akce, kterými byly: Orlický konzum Kostelec, cukrárna Piccolo, Kubík a.s., Potraviny Adámek.

Lenka a Alča Dohnalovi

   Další fotky od Voráčkových jsou zde. 

alt

 

 
Podporují nás

Logo Královehradeckého Kraje

351px-kostelec nad orlici-znak.svg

nsa

kinsky

logo_mas_nad_orlici.jpg

logo-klinkercentrum